Login
Login username
Password
April
montuewedthufrisatsun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Преминуо Председник компаније "ПУТЕВИ" Ужице г-дин Василије Мићић

Moskva, 20. decembar 2020. - Kompanija "Putevi Užice" sa velikom tugom obaveštava javnost da je predsednik ove kompanije Vasilije Mićić preminuo u ranim jutarnjim časovima od posledica komplikacija izazvanih virusom korona.


Vasilije Mićić rođen je 10. februara 1944. godine u selu Rožanstvo na Zlatiboru. Završio je Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Ceo svoj radni vek i ceo život posvetio je graditeljstvu i unapređivanju sposobnosti i ugleda građevinske industrije u Srbiji i svetu.


"Putevi Užice" kojem je posvetio svu svoju energiju, znanje i entuzijazam je preduzeće koje postoji više od 55 godina i koje je realizovalo brojne projekte iz oblasti niskogradnje i visokogradnje, od Srbije, Iraka, Alžira, do Rusije. Među najznačajnijima su svakako olimpijski objekti u Sočiju. Jedan od poslednjih velikih projekata je Univerzitet Skolkovo u Moskvi, koji predstavlja jedan od najsavremenijih graditeljskih poduhvata u Ruskoj Federaciji.


Vasilije Mićić biće sahranjen u Srbiji o čemu će javnost biti naknadno obaveštena. Iza sebe je ostavio suprugu Vesnu, sinove Vladimira i Miroslava, unuke Luku, Vasilija i Miu.


Kolektiv kompanije "Putevi Užice" i poslovna zajednica u Srbiji i inostranstvu pamtiće ga kao velikog dobrotvora, čoveka nepresušne energije i ogromnog znanja. Čoveka koji je insistirao da ne zaboravimo ko smo i odakle smo, da u budućnost gledamo hrabro i da ka njoj idemo sa verom u radost stvaranja i trajanja.